DE BAK

 • Simple Usage
 • Huge-IT Slider
  The slider allows having unlimited amount of images with their titles and descriptions. The slider uses autogenerated shortcodes making it easier for the users to add it to the custom location.

Offerte-aanvraag

De flexibele oplossing voor straatmeubilair.

DE BAK is een innoverend en flexibel concept voor de openbare ruimte en bedrijven. DE BAK is een ontwerp waarbij de plantenbak altijd centraal staat en dat is mooi, want meer groen fleurt het straatbeeld op en zorgt voor een behaaglijk gevoel voor de bewoners en bezoekers van een stad, dorp of recreatieterrein.

Het grote voordeel van DE BAK zit hem naast de hoge kwaliteit en duurzaamheid in de extra aan te koppelen opties. Je kunt denken aan een bank, fietsenrek, hekwerk, prullenbak, etc. die je er zonder problemen aan kunt koppelen. Het gewicht van de bak zorgt er uiteraard voor dat de plantenbakken met eventuele opties blijven staan, zonder daarvoor het straatwerk op te graven voor een betonnen massa. Daarnaast kan een bak makkelijk gedemonteerd worden, waarna de bak en evt. aangekoppelde opties eenvoudig met een pompwagen verplaatst kunnen worden. Het groen en het straatmeubilair maken zo gemakkelijk ruimte voor tijdelijke evenementen als markten, een kermis, werkzaamheden enz.

Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. DE BAK is geheel gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen en er wordt uitsluitend RVS toegepast. Daarbij worden ze in onze fabriek gemonteerd door mensen met een sociale achterstand op de arbeidsmarkt. Wij hopen met dit multifunctionele concept op een smaakvolle manier meer groen in het straatbeeld toe te passen en een bijdrage te leveren aan het groener en mooier maken van Nederland.

Extra opties.

 1. We kunnen de bakken geïsoleerd aanbieden.
 2. De bakken kunnen met een anti graffiti laag afgewerkt worden.
 3. Aan de binnenzijde van de bakken kunnen wij ogen bevestigen voor anti vandalisme banden die bevestigt worden aan de planten en boompjes.
 4. Ook 1 stuks/maatwerk mogelijk.

Het mooie van DE BAK.

 1. Ze zijn speciaal gemaakt voor planten en dat doet de mens en natuur goed.
 2. U kunt er diverse straatmeubilair en hekken aan koppelen.
 3. Ze zijn eenvoudig op te pakken met een pompwagen of heftruck.
 4. Ze zijn gemaakt van Hollands Hout geleverd door Staatsbosbeheer.
 5. Hout geeft een gezellige en warme sfeer in het straatbeeld.
 6. Ze worden geproduceerd in Nederland in samenwerking met mensen die een achterstand tot de arbeidsmarkt hebben.
 7. Het is Dutch Design.

DE BAK is gemakkelijk verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen, Klik HIER voor de maten.