Particulier


De Brug

Je kent het vast wel: je begint aan een hardloopwedstrijd, het startschot gaat en vol adrenaline ren je weg. Halverwege kom je erachter dat je te snel van start bent gegaan. Je bent leeg en kapot, de concurrentie loopt je van alle kanten voorbij totdat je door de finish uit je lijden verlost wordt. Het herstellen kan beginnen en nog belangrijker je kunt leren van je fouten zodat je de volgende keer beslagen ten ijs komt.


De Plamp

Meer ruimte voor de natuur in onze moderne woningen, maar dan wel in stijl. Dat was mijn startpunt en dit is het design en de lamp waar ik toen tegenaan liep. Geïnspireerd en met behulp van de natuur omdat die zo belangrijk voor ons is!


De Takkenkast

Naast de wel bekende klerenkast hebben we nu ook de takkenkast.


Bough Bike Privé

De Bough Bike is het eerste product dat Jan Gunneweg voor een breder publiek toegankelijk wil maken.


Keuken

Deze moderne keuken is een voorbeeld van dat gezonde materialen toegepast kunnen worden in een moderne stijl. Geen spaanplaat maar multiplex, geen gewoon MDF maar formaldehydevrije MDF.


Re-Cycle

 

Gewoon een keer iets goeds maken, niet een fiets die binnen de kortste keren in de prullenbak gegooid hoeft te worden omdat het mechanisme weer stuk is.


Badkamermeubel

Hout in een vochtige ruimte kan dat? Waarom niet…!


Houten tafel

 

Houten Tafel

Wel eens met een groep vrienden en/of vriendinnen gezellig aan een glazentafel gezeten? De kans is groot dat je met de armen over elkaar zat, want een koude tafel dat wil je niet aanraken.


Glazen buiten dak

Een glazen buiten dak? Hierdoor duren de zomers langer. Op deze manier kan er optimaal worden genoten van zonlicht.