fbpx

Hart op Groen en #Toekomststoel

Jan Terlouw: "geef de toekomst een stoel"

Duurzaamheid gaat over een mooiere wereld van morgen. Misschien heb je er weinig mee op, maar iedereen geeft om zijn, haar of andermans toekomst. Daarom moeten we de toekomst meewegen in onze keuzes van vandaag. Toekomststoel is ontstaan naar aanleiding van een idee uit het Kinderboek ‘het Hebzuchtgas’ van schrijver Jan Terlouw. Met de Toekomststoel geven we de toekomst een stem. Stel je voor, in elk klaslokaal, in talkshows en zelfs in de Tweede Kamer. Een lege stoel, bestemd voor de toekomst!

Hart op Groen en #Toekomststoel

Hart op Groen haakt aan bij dit initiatief! En biedt twee mogelijkheden om de Toekomst een stoel en een stem aan de vergadertafel te geven.

  1. Wil je een Toekomststoel die ECHT beweging kan creeëren? Hart op Groen heeft in samenwerking met houtdesigner Jan Gunneweg een unieke Doorgeeftoekomststoel ontwikkeld. Deze unieke stoel werkt als een toolbox en is een echte eyecatcher. Hij staat een maand in je organisatie, daarna gaat hij door naar de volgende. Nieuwsgierig naar deze stoel en naar de kosten? Check de site: https://hetcircuscirculair.nl/toekomststoel
  2. Je kunt ook je eigen Toekomststoel maken. Hart op Groen levert een basismodel stoel, met het logo van toekomststoel erin. De stoel is van resthout gemaakt en zo ontworpen dat hij een ideale basis vormt om er je eigen creativiteit op los te laten. Geef met kinderen hun dromen en ideeën over de toekomst weer op de stoel. Bied de stoel aan bij een gemeente, bedrijf of organisatie. Op de website van #Toekomststoel vind je voorbeelden van prachtige stoelen! De kosten voor de kale stoel bedragen 135 euro (ex), dat is inclusief levering en inclusief logo!