fbpx

Unieke eiken tafels en kasten

Onze meubels zijn vervaardigd van massief eiken. We hebben een aanbod van mooie tafels, kasten en zelfs lampen! Of je nu met veel of weinig mensen bent, een avondje gezellig tafelen word een feest aan een van onze tafels. We hebben een 2 modellen voor een rechthoekige tafel en een ovale tafel, waarbij je aan de laatste wel met 10 mensen kunt zitten!

Naast tafels hebben we een aantal kasten ontworpen. Ons aanbod bestaat uit een tv kast en een wand kast. Allebei ware eyecatchers die hun oorsprong vinden in het bos. De wandkast is praktisch, en een waar visueel spektakelstuk. De TV kast is afgewerkt in verschillende, contrastrerende kleuren olie waardoor de vormen van de takken nog meer uitkomen.

Het belangrijkste is misschien wel hoe uniek de meubels zijn. De vormen van deze meubels komen van de vormen van bomen uit het bos van Schoorl. Middels een GPS locatie in het meubel kun je dan ook de herkomst van de vorm weer opzoeken. En daarmee is onze missie om mens en natuur dichter bij elkaar te brengen helemaal rond. Een boom voor in huis, en jij lekker op de fiets door het bos! Perfect toch?