fbpx

Wat maakt ons uniek?

Mijn missie is om mens en natuur dichter bij elkaar te brengen. Door de natuur als inspiratie te gebruiken voor mijn ontwerpen haal ik de natuur dichter naar de mensen toe. Daarnaast gebruik ik unieke concepten waarmee ik mensen probeer meer naar buiten te halen en dus de mens dichter naar de natuur te brengen.

Mijn naam is Jan Gunneweg, ik ontwerp en maak graag unieke meubels en interieurconcepten volgens een vernieuwend recept. Zo was mijn houten fiets, de Bough Bike, de eerste houten fiets van de wereld die op grote schaal geproduceerd is. Mijn nieuwste project is een meubellijn waarvan de vormen zijn geïnspireerd op bomen in het bos. Door middel van een GPS locatie in het meubel, kunnen mijn klanten de levende boom terug vinden en zien waar de vormgeving vandaan komt. Zo probeer ik mensen vervolgens weer de natuur in te laten gaan. Want iedereen wordt blij van fietsen of wandelen in een mooi bos.

Naast mijn meubelmakerij spreek ik met enige regelmaat over mijn bedrijfsfilosofie. Ik geloof namelijk dat we met wat meer geduld, meer geluk en ware rijkdom kunnen ervaren. In deze “vandaag besteld, morgen in huis” wereld doen wij het tegenovergestelde en laten we onze klanten op hun beurt plaatsnemen in de VIP list. Very Important persons, Very Important Patience, Very Important Product, Very Important Passion. Zo kunnen wij met liefde en aandacht aan de projecten werken. De leverdatum staat dan niet vast, zodat wij efficiënt kunnen werken en bijvoorbeeld onze ontwerpen nog mooier kunnen maken. Werkelijk uniek in elke zin van het woord.