fbpx

Particulier


Ook gaaf is onze nieuwe natuurlijn!

Natuurlijn


De Brug

De Brug 01

Je kent het vast wel: je begint aan een hardloopwedstrijd, het startschot gaat en vol adrenaline ren je weg. Halverwege kom je erachter dat je te snel van start bent gegaan. Je bent leeg en kapot, de concurrentie loopt je van alle kanten voorbij totdat je door de finish uit je lijden verlost wordt. Het herstellen kan beginnen en nog belangrijker je kunt leren van je fouten zodat je de volgende keer beslagen ten ijs komt.


De Plamp

De Plamp 03

 

Meer ruimte voor de natuur in onze moderne woningen, maar dan wel in stijl. Dat was mijn startpunt en dit is het design en de lamp waar ik toen tegenaan liep. Geïnspireerd en met behulp van de natuur omdat die zo belangrijk voor ons is!


De Boekenlijn

Nieuwe boekenlijn 01

Deze boekenlijn heb ik ontworpen en gerealiseerd omdat ik een keertje aan tafel zat met wat vrienden en iedereen zat op zijn telefoontje. Waarbij ik dacht dat is toch best jammer.. Ik vind het leuk om weer een leuk gesprek te hebben waarbij er grappen en grollen worden gemaakt. Wat dit boek heeft is een holle binnenkant waar iedereen zijn/haar mobieltje in kwijt kan waardoor we weer een leuk gesprek kunnen voeren.


De Houten keuken

Deze houten keuken hebben wij geplaatst bij een particulier. Het houtsoort is oud eiken en is ontzettend sterk materiaal zelfs de wasbak is van hout gemaakt!


De Takkenkast

De takkenkast 01

Naast de wel bekende klerenkast hebben we nu ook de takkenkast.


Bough Bike Privé

Bough Bike 01

De Bough Bike is het eerste product dat Jan Gunneweg voor een breder publiek toegankelijk wil maken.


Badkamermeubel

badkamermeubel 01

Hout in een vochtige ruimte kan dat? Waarom niet…!


Houten tafel

Houten Tafel

Wel eens met een groep vrienden en/of vriendinnen gezellig aan een glazentafel gezeten? De kans is groot dat je met de armen over elkaar zat, want een koude tafel dat wil je niet aanraken.