fbpx

Portfolio

Natuurlijn

Particulier

Zakelijk

Hout design

Openbare ruimte

In de portfolio van Jan Gunneweg is een kleine selectie gemaakt van de projecten die hij heeft gedaan.

Wil je meer weten over wat Jan Gunneweg voor jou kan doen?

Neem dan contact met hem op via het contactformulier op deze website. ­


De Plamp

De Plamp 03

Meer ruimte voor de natuur in onze moderne woningen, maar dan wel in stijl. Dat was mijn startpunt en dit is het design en de lamp waar ik toen tegenaan liep. Geïnspireerd en met behulp van de natuur omdat die zo belangrijk voor ons is!


De BAK

Bloembak Alkmaar

DE BAK is een innoverend en flexibel concept voor de openbare ruimte en bedrijven. DE BAK is een ontwerp waarbij de plantenbak altijd centraal staat en dat is mooi, want meer groen fleurt het straatbeeld op en zorgt voor een behaaglijk gevoel voor de bewoners en bezoekers van een stad, dorp of recreatieterrein.


ECHT Bergen

ECHT Bergen 01

Jan Gunneweg heeft het tweede restaurant van ECHT mogen ontwerpen en realiseren.


De Boekenlijn

Nieuwe boekenlijn 01

Deze boekenlijn heb ik ontworpen en gerealiseerd omdat ik een keertje aan tafel zat met wat vrienden en iedereen zat op zijn telefoontje. Waarbij ik dacht dat is toch best jammer.. Ik vind het leuk om weer een leuk gesprek te hebben waarbij er grappen en grollen worden gemaakt. Wat dit boek heeft is een holle binnenkant waar iedereen zijn/haar mobieltje in kwijt kan waardoor we weer een leuk gesprek kunnen voeren.


ECHT Alkmaar

Het doel was om mensen een mooie gastvrije plek in Alkmaar te bieden waar iedereen zich thuis voelde. Verder is het voor een restaurant “niet” belangrijk hoe het er uitziet als het vol met gasten zit, maar hoe aantrekkelijk het er leeg uitziet.


De Zonnestoel

Zonnestoel 01

De Zonnestoel is op mooie plekken in Alkmaar te vinden en maakt het mogelijk om heerlijk te genieten van de zon op de mooiste plekjes.


De houten keuken


De Takkenkast

De takkenkast 01

Naast de wel bekende klerenkast hebben we nu ook de takkenkast.


De Bough Bike

Bough Bike 02

De Bough Bike is het eerste product dat Jan Gunneweg voor een breder publiek toegankelijk wil maken.


De Human Bike

The Human Bike 01

De human bike staat in het rijtje van de 11 mooiste fietsen van de wereld ooit gemaakt


Houten zonnebril

Houten bril 01

Bekijk de wereld door een natuurlijke houten bril en geniet van het mooie in de wereld; bloemen, prachtige ruwe bergen of gelukkige mensen.


Stadsbank

Stadsbank 01

De natuur is van zichzelf zo mooi, even niet haaks en recht schaven. Niet schuren en nabehandelen, maar gewoon genieten van die prachtige structuur van moeder natuur. Heel Alkmaar geniet ervan.


Winkelinrichting

Schoenenwinkel 01

Een winkelinrichting waar service en advies centraal staan. De inrichting van Beddenspecialist Jac Nota is bedoeld voor het showen van dekbedovertrekken. Achter de wanden ligt de voorraad binnen handbereik.


De Brug

De Brug 01

Je kent het vast wel: je begint aan een hardloopwedstrijd, het startschot gaat en vol adrenaline ren je weg. Halverwege kom je erachter dat je te snel van start bent gegaan. Je bent leeg en kapot, de concurrentie loopt je van alle kanten voorbij totdat je door de finish uit je lijden verlost wordt. Het herstellen kan beginnen en nog belangrijker je kunt leren van je fouten zodat je de volgende keer beslagen ten ijs komt.


Badkamermeubel

badkamermeubel 01

Hout in een vochtige ruimte kan dat? Waarom niet…!


Houten tafel

Houten Tafel

Wel eens met een groep vrienden en/of vriendinnen gezellig aan een glazentafel gezeten? De kans is groot dat je met de armen over elkaar zat, want een koude tafel dat wil je niet aanraken.


Juweliersbalie

Juwerliersbalie

De notenhouten balie is ontworpen en gemaakt voor Luciënne Jesse Jewelry aan de Beethovenstraat in Amsterdam.


Kantoorinrichting

Kantoorinrichting 01

Kort om, het design moet in de eerste plaats 100% toegespitst zijn op een gelukkig productieve werknemer. Want als die niet gelukkig en productief is zullen de klanten weg blijven.