PORTFOLIO

In de portfolio van Jan Gunneweg is een kleine selectie gemaakt van de projecten die hij heeft gedaan.

Wil je meer weten over wat Jan Gunneweg voor jou kan doen?

Neem dan contact met hem op via het contactformulier op deze website.

 

 • Bough Bike Privé

  De Bough Bike is het eerste product dat Jan Gunneweg voor een breder publiek toegankelijk wil maken.

  Bough Bikes: robuuste houten fiets die soepel en licht rijdt. Het hout absorbeert de trillingen, de automatische versnelling brengt je makkelijk naar hoge snelheid. Dutch design, gemaakt van duurzaam eikenhout. Bestand tegen regen en zon. Een stoere stadsfiets die een unieke rij-ervaring biedt.
  Be moved by nature!

  Prijs:  1565,- excl. BTW/VAT

   

 • Duin & Pedrolie

  Kantoor inrichting voor Duin en Pedrolie & kranenborch en Bosch

  Het kantoor moest een plek worden waar iedereen met plezier moet kunnen werken en waar klanten op een mooie en plezierige manier binnen mogen stappen. Een zakelijke strakke stijl paste bij de heren en toen ben ik begonnen met het ontwerpen.

   

 • Bloembak Alkmaar

  DE BAK

  De flexibele oplossing voor straatmeubilair. DE BAK is een innoverend en flexibel concept voor de openbare ruimte en bedrijven. DE BAK is een ontwerp waarbij de plantenbak altijd centraal staat en dat is mooi, want meer groen fleurt het straatbeeld […]

 • ECHT Alkmaar

  Het doel was om mensen een mooie gastvrije plek in Alkmaar te bieden waar iedereen zich thuis voelde. Verder is het voor een restaurant “niet” belangrijk hoe het er uitziet als het vol met gasten zit, maar hoe aantrekkelijk het […]

 • De Takkenkast

  Naast de wel bekende klerenkast hebben we nu ook de takkenkast. Overal in de natuur vinden we een bepaalde verhouding terug, de gulden snede. Grootmeesters als Leonardo da Vinci en Salvador Dalí maakte hier in hun meesterwerken veelvuldig gebruik van. […]

 • De Plamp

  Meer ruimte voor de natuur in onze moderne woningen, maar dan wel in stijl. Dat was mijn startpunt en dit is het design en de lamp waar ik toen tegenaan liep. Geïnspireerd en met behulp van de natuur omdat die […]

 • Winkelinrichting

  Een winkelinrichting waar service en advies centraal staan. De inrichting van Beddenspecialist Jac Nota is bedoeld voor het showen van dekbedovertrekken. Achter de wanden ligt de voorraad binnen handbereik.

  Offerte-aanvraag

 • Houten tafel

  Wel eens met een groep vrienden en/of vriendinnen gezellig aan een glazentafel gezeten? De kans is groot dat je met de armen over elkaar zat, want een koude tafel dat wil je niet aanraken. Bedenk dan eens hoe het is om met diezelfde groep vrienden aan een houten tafel te zitten… Ik denk, gelijk een stuk gezelliger!!!

  Offerte-aanvraag

 • Keuken

  Deze moderne keuken is een voorbeeld van dat gezonde materialen toegepast kunnen worden in een moderne stijl. Geen spaanplaat maar multiplex, geen gewoon MDF maar formaldehydevrije MDF.

  Offerte-aanvraag

 • Juweliersbalie

  De notenhouten balie is ontworpen en gemaakt voor Luciënne Jesse Jewelry aan de Beethovenstraat in Amsterdam. De balie is geïnspireerd door de vorm van een ring. Daarbij is de vitrine in dezelfde stijl ontworpen.

  Offerte-aanvraag