fbpx

Transparante Samenwerking

Wat houd dat in? Met de transparante samenwerking willen we je vertrouwen winnen door openheid te geven over kosten, tijd en middelen voor jouw project. Wederzijds vertrouwen is wat ons betreft van essentieel belang voor een prachtig eindresultaat waar iedereen met goede gevoelens op terug kan kijken. Een van de voorwaarden daarvoor is dat we geen dingen achter houden. Volledige openheid over de gang van zaken, een transparante samenwerking dus. Hoe dat werkt leggen we je graag uit.

De Blanco Cheque

Een uniek concept wat we hanteren is de zogenaamde blanco cheque. Na afronding van het project maken we inzichtelijk waar onze gemaakte kosten zitten. Dit zijn uren, materiaal, en eventuele andere onkosten. Daarbij zijn we open over de tarieven. Je vind al onze tarieven en de uitleg op onze website: tarieven. Nu kan het zijn dat de uiteindelijke kosten verschillen van de inschatting. Denk daarbij aan:

  • Omdat we materiaal groter in konden kopen vielen de kosten hiervoor mee
  • We hebben meer uren gemaakt tijdens het plaatsen in verband met onvoorziene omstandigheden ter plekke
  • We hebben minder uren gemaakt tijdens het produceren

De blanco cheque stapt in het gat van de inschatting die we hebben gemaakt en de uiteindelijke werkelijke kosten. Dat kan dus positief zijn uitgevallen in de zin van een lagere rekening, of hoger zijn uitgevallen door een hoger totaal bedrag. Je bepaalt echter zelf hoeveel je uiteindelijk betaalt. In hoeverre staan de totale kosten in verhouding tot ons werk en de inschatting die we hebben afgegeven? Je hebt zelf de regie in handen.

Waarom doen we dit?

Dit concept is anders dan anders. Wij hebben wederzijds vertrouwen hoog in het vaandel staan. Wij geven jou het vertrouwen dat je ons betaalt naar waarde, en jij geeft ons het vertrouwen dat we je een prachtig product gaan leveren voor een eerlijke prijs. Zo werkt het concept beide kanten op en is het voor iedereen een win win situatie. Geen geheimzinnige praktijken waar je een naar gevoel aan overhoud, maar een respectvolle samenwerking waar we allemaal met goede gevoelens op terug kunnen kijken.